Fülöp a strucc, savariai kalandjai - Mese Savariáról, nem csak gyerekeknek

„Jobban szeretek gyerekeknek írni, meg könnyebb is, mert csak elengedem a fantáziámat meg az ilyesmit.” - James Patterson (Fordította: Nádasi Krisz)

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok,

két kislány boldog édesanyja, másodsorban meseíró, aki imád olvasni (nem csak saját gyermekeimnek, hanem másoknak is) és történeteket kitalálni.

Kezdetben fantasy novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet. Így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével alkotunk meg új világot, ami tele van csodával és varázslattal.

Minden este együtt mesélünk, néha én neki, néha ő nekem. Az esti mese sosem marad el, néha elég öt perc, hogy egy kis varázslattal lezárjuk a napot. A kalandos történetek mindig utat találnak hozzánk a mindennapi teendők, a különleges alkalmak vagy akár barkácsolás közben.

Ezek a közösen megálmodott történetek pedig nem mindig maradnak a négy fal között. Első kiadott könyvem, a Csenge Tündérkertje sorozat első része, amely A tündérpalota címet viseli, ezután egy interaktív mesekönyvet sikerült kiadnom, amely az Abigél és Andris születésnapi nyomozása néven kapható. Csenge tündérkertje megkapta a megérdemelt folytatását, amely alcíme; A barátság. Legfrissebb alkotásom pedig egy struccról szól, aki ellátogat Szombathelyre (Fülöp a strucc, savariai kalandjai).

Lassan 15 éve élek Szombathelyen, és nagyon szeretem ezt a várost. A különleges múltjával, jelenével és jövőjével együtt. Szeretném bemutatni mindenkinek, szombathelyieknek, más településen élőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Segítő társam nem kisebb személy, mint vas megye címermadara, Fülöp, a strucc.

Gyere, tarts velünk a gyerkőcöddel, és fedezzünk fel együtt egy varázslatos várost! Megveszem a könyvet >>


© 2020 Savariamese.hu. Minden jog fenntartva! | Adatkezelés (GDPR) | ÁSZF
Weboldalkészítés: https://ggwebsite.com