Fülöp a strucc, savariai kalandjai - Mese Savariáról, nem csak gyerekeknek

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Szolgáltatóra vonatkozó adatok:

Cégnév: Kőszegi-Arbeiter Anita
Székhely: 9700, Szombathely Szövő utca 39
Levelezési cím: Kőszegi-Arbeiter Anita 9700, Szombathely Szövő utca 39
E-mail-cím: arbi86@gmail.com
Adószám: 66175504-1-38
Telefonszám 06/30-623-26-10
Bank megnevezése: Raiffeisen Bank
Bankszámlaszám: 12094507-01704299-00100003

Szolgáltatás / megrendelésre vonatkozó információk:

A megrendelések felvétele elektronikus úton lehetséges. Telefonon, e-mailben stb. a szolgáltató nem fogad el megrendeléseket. A megrendelés részleteit, a rendeléssel kapcsolatos tájékoztatást a szolgáltató elektronikus formában küldi a megrendelő részére.

Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre / eladó nem tudja szállítani, abban az esetben e-mailben, vagy telefonon jelezzük azt.

A megrendelés leadása még nem minősül szerződéskötésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható, melyre elektronikus levélben van lehetőség. A felek közötti szerződés az áru megvásárlása során jön létre.

A távollévők között létrejött szerződést a szolgáltató (eladó) iktatja, jogszabályban meghatározott ideig őrzi azt.

Elállási jog gyakorlása esetén a vásárló saját költségén kell, hogy a szolgáltató (eladó) részére visszaküldje a sértetlen terméket, a számlával, vagy annak másolatával. Visszáru cím: 9700, Szombathely Szövő utca 39.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a ptk-ban és a 49/2003. (vii.30.) gkm rendeletben foglaltak az irányadóak.

Hibás, szállítás során sérült termék (árucikk) esetén az eladó a terméket díjmentesen kicseréli, vagy a vásárló elállhat a vásárlástól.

A szolgáltató nem vállal felelősséget önhibáján kívüli késésért, információk elvesztéséért, rendelés nem teljesítéséért.

Amennyiben panaszos ügyét nem sikerül a szolgáltatóval rendeznie, panaszával fordulhat a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testülethez (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)


© 2020 Savariamese.hu. Minden jog fenntartva! | Adatkezelés (GDPR) | ÁSZF
Weboldalkészítés: https://ggwebsite.com